... Дрогобицькі семінаристи у Кривому Розі [ФОТО]
header-dds1
header-dds2
header-dds3

Підтримайте/Support Us

Допомогти у вихованні майбутніх священиків

Ukrainian (Ukraine)English (United Kingdom)

Перекласти на...

АРХІВ СТАТЕЙ

< травня 2018 >
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Наші відвідувачі

 Погода в Україні
 
Дрогобицькі семінаристи у Кривому Розі [ФОТО] PDF Друкувати Електронна адреса
Вівторок, 15 травня 2018 16:14

altЦього року брати Олег Войцеховський (3 курс) та Марко Стахнів (2 курс) побували на теренах Донецького екзархату у місті Кривий Ріг. У найдовшому місті Європи семінаристів зустрів випускник нашої семінарії о. прот. ліц. Іван Талайло, який є сотрудником на парафії свв. Володимира і княгині Ольги, а також парохом каплиці св. Миколая.

У Страсний четвер брати прибирали на парафії св. Миколая. Опісля на парафії свв. Володимира і Ольги семінаристи супроводжували співом Страсну утреню, а в Страсну п'ятницю - Вечірню з виставленням Плащаниці. У Страсну суботу брати на парафії свв. Ольги і Володимира супроводжували співом Утреню, а в каплиці - Божественну Літургію. У цей же день о. Іван з братами відвідали плащаницю на парафії Пресвятої Трійці, де адміністратором є о. Ігор Дмитришин.

О третій ночі на парафії свв. Володимира і Ольги розпочалось Пасхальна Утреня та Божественна Літургія з освяченням пасок, а о шостій ранку - на парафії св. Миколая. Також з о. Іваном браття були присутні на міжконфесійному віче. У Світлий понеділок по завершенні Божественної Літургії семінаристи брали участь у Великодніх гаївках, організованих скаутською організацією "Пласт". У Світлий вівторок о. Іван з братами відвідали Криворізький центр підтримки АТО. У Світлу середу брати допомагали на парафії св. Миколая, а саме у розбиранні старого будинку, що знаходиться на території каплиці, та прибиранні території навколо храму.

Семінаристи повернулися додому з новими силами, щоб розділити радість Воскресіння Христового з рідними.

Брати висловлюють щиру подяку Братству «Введення в храм Пресвятої Богородиці» та ректорату семінарії за надану можливість послужити на східних теренах.

Див.фоторепортаж: