... У семінарії відбувся конкурс "Вгадай мелодію" [ФОТО]
header-dds1
header-dds2
header-dds3

Підтримайте/Support Us

Допомогти у вихованні майбутніх священиків

Ukrainian (Ukraine)English (United Kingdom)

Translate into...

Articles archive

< May 2018 >
Mo Tu We Th Fr Sa Su
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Visits

 Погода в Україні
 
У семінарії відбувся конкурс "Вгадай мелодію" [ФОТО] PDF Print E-mail
Friday, 11 May 2018 16:37

alt10 травня 2018 року в стінах Дрогобицької духовної семінарії вже традиційно відбувся конкурс "Вгадай мелодію". У ньому брали участь всі курси, які становили окремі команди. Суддями цього змагання були духівники о. Олег Чупа та о. Михайло Коліщак, проректор з виховної частини о. Василь Чава та префект бр. Богдан Хом'як. Відповідальними за проведення конкурсу були брати Микола Гірняк (3 курс) та Тарас Жук (5 курс). Сам захід розпочався з молитви "Христос воскрес", яку очолили отці.

Опісля було оголошено правила конкурсу, що складався з чотирьох турів, на початку яких браття переглядали музичні кліпи сучасних українських виконавців, мали відгадати назву пісні та її виконавця. Проте під час самого конкурсу лунали не тільки виконавські пісні, але й народні, естрадні пісні, із фільмів чи мультфільмів, а також від викладачів і духівників семінарії. Кожна команда обирала своєрідного лідера, який мав якнайшвидше добігти до семінариста із краваткою та вхопитись за неї. Тоді, якщо учасник давав правильну відповідь, його курс мав можливість обирати наступну категорію пісень. Після чотирьох турів конкурсу оголошено кількість балів, за підрахунками яких переможцем вдруге стала команда третього курсу. Почесне друге місце зайняв п'ятий курс, а на третій сходинці опинилась команда другого курсу.

Після оголошення остаточних результатів кожен курс одержав грамоти та солодкі подарунки. Завершальне слово виголосив проректор з виховання о. Василь Чава, який висловив вдячність організаторам чудового та всім улюбленого конкурсу. Таке дійство принесло багато позитиву. У кінці семінаристи подякували Богові за гарно проведений час та відправились на нічний відпочинок.

Див.фоторепортаж: