... У Дрогобицькій семінарії відбувся вечір пам'яті владики Юліана (Вороновського) [ФОТО]
header-dds1
header-dds2
header-dds3

Підтримайте/Support Us

Допомогти у вихованні майбутніх священиків

Ukrainian (Ukraine)English (United Kingdom)

Translate into...

Articles archive

< February 2019 >
Mo Tu We Th Fr Sa Su
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27      

Visits

 Погода в Україні
 
У Дрогобицькій семінарії відбувся вечір пам'яті владики Юліана (Вороновського) [ФОТО] PDF Print E-mail
Thursday, 28 February 2019 18:19

alt27 лютого 2019 року в Дрогобицькій духовній семінарії відбувся творчий вечір з нагоди 6-ї річниці з дня упокоєння блаженної пам'яті владики Юліана (Вороновського), першого єпарха Самбірсько-Дрогобицької єпархії. Відповідальними за проведення заходу було Братство "Введення в храм Пресвятої Богородиці".

Програма заходу розпочалася з відвідування музею пам'яті владики Юліана, який розміщений у Катедральному храмі Пресвятої Трійці. Коротенький екскурс для братів провів о. Тарас Гарасимчук, адміністратор храму. Опісля була відслужена поминальна Панахида, яку очолив владика Григорій (Комар), єпископ-помічник Самбірсько-Дрогобицької єпархії, у співслужінні чисельного духовенства.

По завершенні богослужіння в актовому залі семінарії відбувся творчий вечір. Впродовж заходу до слова були запрошені владика Григорій (Комар), духівник Братства, о. Мирон Бендик, ректор семінарії, та о. Тарас Гарасимчук, які розповіли про цікаві епізоди з життя владики Юліана.

У творчому заході взяли участь:
- семінарійний хор "Оранта" з твором "Анафора" (диригент - о. Андрій Бунь, викладач ДДС)
- семінарійний гурт "Quo Vadis", у виконанні яких прозвучали пісні "Відважний духом" та "Покликання" (соліст гурту - Василь Коваль, семінарист 2-го курсу)
- семінарійний секстет "Тавор", який виконав твори "Отче Наш", "Батьку" та "Богородице до Тебе" (диригент - бр. Роман Крайчик, семінарист 4-го курсу)
- запрошений гість Софія Сливка з твором "Аве Марія"
- Василь Коваль з авторським віршем "Владика Юліан"
- ведучі - семінаристи 2-го курсу Святослав Радик та Василь Коваль

Наступного дня в семінарійній каплиці була відслужена Панахида, яку очолив ректор семінарії о. Мирон Бендик у співслужінні духовенства семінарії.

Див.фоторепортаж: