... У Дрогобицькій семінарії святкували День Матері
header-dds1
header-dds2
header-dds3

Підтримайте/Support Us

Допомогти у вихованні майбутніх священиків

Ukrainian (Ukraine)English (United Kingdom)

Translate into...

Articles archive

< May 2023 >
Mo Tu We Th Fr Sa Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Visits

 Погода в Україні
 
У Дрогобицькій семінарії святкували День Матері PDF Print E-mail
Friday, 12 May 2023 20:13

u drohobytsʹkiy seminariyi svyatkuvaly denʹ materi 202312 травня 2023 р. Б. семінарійна спільнота разом із членами сімей та родин семінаристів святкувала День Матері, з нагоди якого був організований виступ та спільне частування.

"Це свято триєдино спогадує наших матерів: Мати Божу, Неньку Україну та рідних наших матусь", – висловився ведучий заходу. Декламуючи вірші та виконуючи музичні твори, брати вітали тих, кому завдячують своїм життям та вихованням. Сюрпризом був, зокрема, підготовлений для них відеоролик та гумористична сценка, якою семінаристи намагалися зобразити кумедні сторони збирання речей до семінарії зі своїми батьками. Після пісень та віршів брати винесли своїм рідним троянди в знак вдячності за їхню любов.

На завершення заходу слово взяв о. Василь Чава, проректор з виховної частини. Подякувавши родинам студентів за християнське виховання своїх дітей та сприяння у їхньому семінарійному житті, отець звернув увагу і на актуальну ситуацію в нашій країні: "При цій гарній нагоді слід згадати і про тих матерів, чиї діти віддали своє життя за свободу нашої Батьківщини. Їхні жертви дають нам надію та можливість жити далі. Проте, жертви цієї не було б, якби їхні батьки не вживили в них любов до України. Тому молімось за тих, чиї сини та дочки зараз захищають нашу Неньку, або ж віддали за неї своє життя".

Після виступу всі присутні перейшли до семінарійної каплиці, де спільно помолилися Молебень до Матері Божої та нашої Заступниці. Згодом сім'ї семінаристів мали спільне святкове частування у трапезній.

Підписуйтесь ✅ і стежте за фото- і відео-матеріалами тут:
~ FACEBOOK: https://www.FACEBOOK.com/dds.edu.ua/
~ INSTAGRAM: https://www.INSTAGRAM.com/ddseminaria/
~ YOUTUBE: https://www.YOUTUBE.com/channel/dseminaria/
~ TWITTER:https://TWITTER.com/dds_ua