... Як працювати на медійних платформах, дізналися шестикурсники ДДС
header-dds1
header-dds2
header-dds3

Підтримайте/Support Us

Допомогти у вихованні майбутніх священиків

Ukrainian (Ukraine)English (United Kingdom)

Translate into...

Most Read

Articles archive

< October 2024 >
Mo Tu We Th Fr Sa Su
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 27
28 29 30 31      

Visits

 Погода в Україні
 
Як працювати на медійних платформах, дізналися шестикурсники ДДС PDF Print E-mail
Saturday, 26 October 2024 11:25

2024 emmanuil25 жовтня 2024 року Божого семінаристи VI-го курсу Дрогобицької духовної семінарії в рамках предмету «Пастирська практика», яку провадить о. д-р Роман Андрійовський, мали можливість відвідати Реколекційно-просвітницький центр «Еммануїл» де відбувався тренінг «Церква і мас-медіа» , яку організувала Комісія у справах молоді СДЄ.

На цей тренінг з’їхалися представники активних християнсько-молодіжних спільнот нашої єпархії для того, щоб зрозуміти для себе як коректно та професійно вести парафіяльні сторінки у соцмережах. Спершу присутніх привітав о. Андрій Мелешко, модератор з’їзду, який у вступному слові розповів про цілю та мету тренінгу, а водночас представив правила за якими молоді люди будуть жити впродовж наступних двох днів.
Тему «Як писати так, щоб привернути увагу читачів» запрезентував перший лектор вишколу о. Тарас Жеплінський, випускник ДДС та працівник Інформаційного департаменту УГКЦ. Отець Тарас поділився набути навичками та лайфхаками як саме потрібно поводитися з текстами в інтернеті. «При оприлюдненні інформації, події і т. д. користуйтеся трьома принципами: 1) турбота про читача; 2) користь для вашого читача; 3) чесність перед аудиторією, пам’ятаючи, що інтернет – це простір де людина хоче пізнати себе», – зазначив отець-доповідач. На завершення о. Тарас поділився схемою та ключами як цікаво, лаконічно та вичерпно (без зайвого) працювати із різними інформаційними текстами, а тоді щиро подякував усім учасникам за їхню готовність служити Церкві і народові через медійні засоби.
Насамкінець брати-семінаристи мали можливість особисто поспілкуватися та подякувати о. Андрію й о. Тарасу, а також зробити спільну світлину.

 

Підписуйтесь ✅ і стежте за фото- і відео-матеріалами тут:
~ FACEBOOK: https://www.FACEBOOK.com/dds.edu.ua/
~ INSTAGRAM: https://www.INSTAGRAM.com/ddseminaria/
~ YOUTUBE: https://www.YOUTUBE.com/channel/dseminaria/
~ TWITTER: https://TWITTER.com/dds_ua