... Представники Дрогобицької семінарії взяли участь в зустрічі Комісії у справах священичого виховання
header-dds1
header-dds2
header-dds3

Підтримайте/Support Us

Допомогти у вихованні майбутніх священиків

Ukrainian (Ukraine)English (United Kingdom)

Перекласти на...

АРХІВ СТАТЕЙ

< травня 2013 >
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Наші відвідувачі

 Погода в Україні
 
Представники Дрогобицької семінарії взяли участь в зустрічі Комісії у справах священичого виховання PDF Друкувати Електронна адреса
П'ятниця, 17 травня 2013 08:44

Ректор Дрогобицької Духовної семінарії взяв участь у традиційній зустрічі Патріаршої комісії священичого виховання УГКЦ, яка відбулася 15-17 травня в реколекційно-катехитичному будинку Самбірсько-Дрогобицької єпархії УГКЦ в Трускавці. Робочі зустрічі очолив преосвященний владика Кен Новаківський, Голова комісії і Єпископ Нью-Вестмінстерський УГКЦ (Канада). Паралельно тривали реколекції для семінарійних духівників, які провів о. Андрій Онуферко, духівник семінарії Святого Духа в Оттаві (Канада).

Першого дня учасникам зустрічі було представлено Instrumentum Laboris для семінарій "Жива парафія - місце зустрічі з живим Христом". На дальших зустрічах члени Патріаршої комісії священичого виховання УГКЦ застановлялись над внесенням поправок та застосуванням документу "Напрямні душпастирства покликань". Окремо були продискутовані такі важливі теми, як постійна формація духовних осіб, а особливо душпастирів; підвищення кваліфікації викладацького та виховничого складу, приготування майбутніх священиків та їхніх наречених до отримання Святого Таїнства Подружжя, уніфікація навчальних програм, випрацювання окремих семінарійних програм для пізніх покликань, процес державної акредитації духовних семінарій та інше.