... Святий Миколай у Дрогобицькій Духовній Семінарії [ФОТО]
header-dds1
header-dds2
header-dds3

Підтримайте/Support Us

Допомогти у вихованні майбутніх священиків

Ukrainian (Ukraine)English (United Kingdom)

Перекласти на...

АРХІВ СТАТЕЙ

< грудня 2011 >
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Наші відвідувачі

 Погода в Україні
 
Святий Миколай у Дрогобицькій Духовній Семінарії [ФОТО] PDF Друкувати Електронна адреса
Понеділок, 19 грудня 2011 12:43
Свято Миколая Чудотворця - це свято, якого чекають всі: "хлопці і дівчата, старі разом з юнацтвом..." У Дрогобицькій Семінарії його святкують в особливіший спосіб. Кожного року студенти ІІІ курсу готують виступ, який супроводжується гумористичним настроєм, теплою, святковою атмосферою і, звісно, приємними подарунками від Святителя Миколая. 2011 рік не став винятком, тому семінаристи та гості свята мали можливість відпочити, переглядаючи дійство, яке підготували цьогорічні третьокурсники.

Бажаючих подивитись на творчість дрогобицьких семінаристів з кожним роком все більшає і більшає. Серед запрошених на свято були преосвященніші владики, ректорат Семінарії, викладачі, духівники, працівники навчального закладу та родичі семінаристів. Святкування розпочалось ввечері 18 грудня спільною молитвою та благословенням владик.

На сцені з'явився Святий Миколай, який оголосив про початок XXII Вселенського Собору, що скликався для того, щоб узгодити прийняття нових наказів у Дрогобицькій Духовній Семінарії. Саме такий задум лежав в основі задуму організаторів.

Присутні мали можливість ознайомитись із життям семінарійної спільноти завдяки заздалегідь приготованому організаторами свята "слайд-шоу". Викладачі Семінарії та Ректорат побачили на сцені свої образи, які так з любов'ю передавали семінаристи, копіюючи їх поведінку та підкреслюючи оригінальність кожного.
На завершення подарунки від святого Миколая отримали всі семінаристи, Ректорат, викладачі, духівники, працівники та гості свята. Діти, бажаючі віддячитись Святителю, виконували пісеньки, чим підтримували святковий настрій, який панував під час цілого вечора у залі.
Традиція не зникла, Святий Миколай завітав і у Дрогобицьку Духовну Семінарію!
Див. фоторепортаж: