... Зі святом, дорогі матусі [ФОТО]
header-dds1
header-dds2
header-dds3

Підтримайте/Support Us

Допомогти у вихованні майбутніх священиків

Ukrainian (Ukraine)English (United Kingdom)

Translate into...

Articles archive

< May 2015 >
Mo Tu We Th Fr Sa Su
        1 2 3
4 5 6 7 8 9
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Visits

 Погода в Україні
 
Зі святом, дорогі матусі [ФОТО] PDF Print E-mail
Sunday, 10 May 2015 16:23

alt9 травня 2015 року у стінах Дрогобицької духовної семінарії відбулось Свято матері. В цей день двері семінарії були відкриті для всіх рідних та близьких семінаристів. Особливо багато було винуватців свята - дорогих матерів братів. Організували святкування братчики Братства Введення в храм Пресвятої Богородиці.

Дійство розпочалось концертом. Гості оваціями зустрічали кожного артиста. Своїми співом тішили глядачів брати Тарас Гринаш, Микола Мисів і Руслан Стецик. Співали також семінарійний октет і хор "Оранта". Прекрасну гру на цимбалах продемонструвала Марта Бунь. Іще один музикант - першокурсник Ростислав Тустанівський привітав матерів грою на бандурі. Також увазі гостей представили відеоролик з найцікавішими моментами цьогорічних Великодніх місій. Наприкінці концерту кожна мама отримала від свого сина-семінариста квіти у подарунок.

Відтак брати і їх близькі відправились у семінарійну каплицю, де був відслужений молебень до Богородиці. Очолив молитву духівник семінарії о. Степан Угрин. У проповіді отець підкреслив, що Богородиця ніколи не шкодувала, що стала матір'ю Спасителя, а навпаки раділа, попри те, що її життя було нелегким, і навіть трагічним. Проповідник порадив матерям, як і Богородиця, ніколи не шкодувати, що своїх дітей віддали Церкві, на службу Богу й народові. Відтак о. Степан від імені ректорату привітав усіх мам зі святом.

Після спільної молитви мами відправились на солодке частування, після якого продовжили приємне спілкування зі своїми синами уже сонячними вулицями Дрогобича.

Див.фоторепортаж: