... Семінаристи розділили радість Христового Воскресіння із жителями Луцька [ФОТО]
header-dds1
header-dds2
header-dds3

Підтримайте/Support Us

Допомогти у вихованні майбутніх священиків

Ukrainian (Ukraine)English (United Kingdom)

Translate into...

Articles archive

< April 2018 >
Mo Tu We Th Fr Sa Su
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 27 28 29
30            

Visits

 Погода в Україні
 
Семінаристи розділили радість Христового Воскресіння із жителями Луцька [ФОТО] PDF Print E-mail
Thursday, 26 April 2018 16:50

altБрати Владислав Стефанишин (6 курс) та Назар Городиський (1 курс) на пасхальні місії завітали до м. Луцька Волинської області. Своє служіння вони звершували у головній святині Луцького екзархату – катедральному храмі Різдва Христового. У Луцьку брати допомагали підготуватися до світлого празника Воскресіння Христового владиці Йосафату (Говері), місцевому екзарху, а також духовенству храму та вірним парафії. Брати допомагали архиєрею біля його резиденції, виконуючи обов’язки прислуги та прикрашаючи своїм співом Великопосні та Пасхальні богослужіння.

У Луцьку діє згромадження сестер Воплоченого Слова, які трудяться біля катедрального храму та прославляють Господа своїм співом під час богослужінь. Цікавим є те, що половина сестер із згромадження є з-за кордону, в більшості з Італії.

У Світлий понеділок семінаристи разом із владикою та братами з Луцького екзархату вирушили на храмовий празник до м. Стара Вижівка, де трудиться випускник нашої семінарії о. Володимир Улян. Крім того, для братів було дуже цікавим побачити славне місто Луцьк. Семінаристи мали змогу відвідати визначні місця обласного центру України, зокрема, в’їзну вежу Луцького замку. Братам дуже сподобалися місії і вони вдячні владиці Йосафату за щирий прийом.

Брати Владислав та Назар висловлюють щиру подяку Братству "Введення в храм Пресвятої Богородиці", а також його духівнику – владиці Григорію (Комару) і ректорату Дрогобицької духовної семінарії за сприяння в місійній поїздці.

Див.фоторепортаж: