... Дрогобицька духовна семінарія долучилася до Всецерковного дня молитви, посту і милостині
header-dds1
header-dds2
header-dds3

Підтримайте/Support Us

Допомогти у вихованні майбутніх священиків

Ukrainian (Ukraine)English (United Kingdom)

Translate into...

Articles archive

< February 2023 >
Mo Tu We Th Fr Sa Su
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 26
27 28          

Visits

 Погода в Україні
 
Дрогобицька духовна семінарія долучилася до Всецерковного дня молитви, посту і милостині PDF Print E-mail
Saturday, 25 February 2023 00:00

drohobytsʹka dukhovna seminariya doluchylasya do vsetserkovnoho dnya molytvy postu i mylostyni 202324 лютого 2023 р. Б. у катедральному храмі Пресвятої Трійці семінаристи ДДС разом із парафіяльною громадою долучилися до спільної молитви УГКЦ з нагоди роковин повномасштабної хвилі російської військової агресії проти України. Молитву очолив Преосвященніший владика Ярослав (Приріз), єпископ Самбірсько-Дрогобицької єпархії, у співслужінні семінарійного духовенства та священників місцевих громад. Богослужбовий спів вів хор ДДС "Оранта" під проводом регента о. Андрія Буня.

"В нас, в Україні, завершується рік великої, повномасштабної війни, яку російський окупант і агресор приніс на нашу землю. Це був рік болю, сліз і крові. Це був рік боротьби, величезної віри і надії, що Господь Бог нас не покинув, що Він є і буде джерелом та запорукою нашого життя і нашої перемоги", – стверджує Глава УГКЦ Блаженніший Святослав (Шевчук) у своєму щоденному зверненні до вірян у соцмережах.

Такою молитвою підтримки та віри у подальшу перемогу стало сьогоднішнє зібрання вірних у храмі Пресвятої Трійці. По завершенню Молебню за Україну владика Ярослав виголосив слово, в якому ще раз наголосив на факті незламності нашого народу та Збройних Сил впродовж цього року. А перед завершальним спільним виконанням богослужбового гимну "Боже Великий, Єдиний" владика зацитував вірш Тараса Григоровича Шевченка: "І на оновленій землі врага не буде, супостата, а буде син, і буде мати, і будуть люде на землі".

Підписуйтесь ✅ і стежте за фото- і відео-матеріалами тут:
~ FACEBOOK:https://www.FACEBOOK.com/dds.edu.ua/
~ INSTAGRAM:https://www.INSTAGRAM.com/ddseminaria/
~ YOUTUBE:https://www.youtube.com/channel/UCE2OWYAwq2_W0juWK-EojIA