... Пасхальні місії у Снігурівці [ФОТО]
header-dds1
header-dds2
header-dds3

Підтримайте/Support Us

Допомогти у вихованні майбутніх священиків

Ukrainian (Ukraine)English (United Kingdom)

Перекласти на...

АРХІВ СТАТЕЙ

< травня 2016 >
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
24 25 26 27 28 29
30 31          

Наші відвідувачі

 Погода в Україні
 
Пасхальні місії у Снігурівці [ФОТО] PDF Друкувати Електронна адреса
Понеділок, 23 травня 2016 15:06

altЦього Великодня брат Владислав Стефанишин вирушив на терени Донецького екзархату, а саме у м. Токмак і с. Снігурівку Запорізької області, де вже третій рік душпастирює випускник нашої семінарії о. Тарас Буричко. Невеличкі громади, які ще розвиваються, дуже радо і гостинно прийняли брата. Богослужіння розпочалися у Страсний Четвер із Вечірні із Літургією Василія Великого у с. Снігурівка, а згодом, увечері, вірні м. Токмак молилися Страсну Утреню.

У Страсну П’ятницю отець разом із парафіянами і семінаристом у Токмаці і Снігурівці молились Царські Часи, а також Вечірню на якій виставляли плащаницю, а у Страсну Суботу – Єрусалимську Утреню і Вечірню з Літургією Василія Великого.

Першими радість Воскресіння Христового відчули вірні с. Снігурівка, котрі опівночі молились Надгробне і Святу Лігургію. На ній о. Тарас виголосив змістовну проповідь про свято Пасхи, а після Літургії було освячено святкові кошики. Згодом о. Тарас разом з братом Владиславом поїхали освячувати паски для жителів чотирьох сусідніх сіл, які також очікували цього свята. Зранку, о пів на шосту, розпочалися богослужіння для вірних м. Токмак – Надгробне, Літургія, освячення пасок. На цій Літургії відбувалося також перша сповідь і причастя молодих парафіян м. Токмак. Цього ж дня, а також у Світлий Понеділок молодь парохії м. Токмак бавились гаївки, які відбувалися біля храму.

У Світлий вівторок молодь Токмака і Снігурівки разом з отцем Тарасом і братом Владиславом відвідали м. Мелітоподь, де брали участь у Святій Літургії, яку очолював преосвященний владика Степан (Меньок), єкзарх Донецький УГКЦ. На цій літургії було також висвячено на священика диякона Олександра Богомаза – студента Київської Трьохсвятительської семінарії УГКЦ.

Див.фоторепортаж: