... Місійна діяльність братів у м. Люботин [ФОТО]
header-dds1
header-dds2
header-dds3

Підтримайте/Support Us

Допомогти у вихованні майбутніх священиків

Ukrainian (Ukraine)English (United Kingdom)

Перекласти на...

АРХІВ СТАТЕЙ

< лютого 2017 >
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
    1 2 3 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28          

Наші відвідувачі

 Погода в Україні
 
Місійна діяльність братів у м. Люботин [ФОТО] PDF Друкувати Електронна адреса
Субота, 04 лютого 2017 17:32

altЦього року брати семінаристи Дрогобицької духовної семінарії Іваненко Іван (І-курс) та Владислав Стефанишин (V-курс) з різдвяною колядою відвідали терени Харківського екзархату УГКЦ, а саме м. Люботин. Брати 5 січня прибули на місце призначення, де мали змогу познайомитися з отцем Ігором Табакою, який є адміністратором парафії Святого Архистратига Михаїла.

Познайомившись з отцем та його родиною, брати мали змогу допомогти їм відчути радісну звістку Різдва Христового. Почалося служіння братів з прикрашення парафіяльної каплиці, а такожу участю у різдвяного вертепу. Семінаристам було приємно бачити активну громаду парафіян, які приготували цей вертеп, а також й те, що наша Церква стає серцем відновлення української духовної та культурної спадщини на східних теренах України. 6 січня брати разом з родиною отця мали змогу розділити різдвяну радість на спільній Різдвяній Вечері, після якої відбулося Велике повечір’я з Литією у парофіяльній каплиці Святого Михаїла. 7 січня семінаристи разом з громадою молилися Утреню, Літургію, а опісля мали змогу розділити радість Христового народження, представивши вертеп з парафіянами. Наступного дня 8 січня парафію відвідав преосвященний владика Василій (Тучапець), котрий очолив Божественну Літургію, а також міг побачити різдвяний вертеп і розділити разом з громадою радість Божого Різдва.

Брати Іван та Владислав висловлюють щиру подяку братству «Введення в храм пресвятої Богородиці», владиці Григорію (Комару) та ректорату Дрогобицької духовної семінарії, що посприяли братам на цих місіях.

Див.фоторепортаж: