... Урочисте “Христос Рождається” залунало на теренах Одеського екзархату [ФОТО]
header-dds1
header-dds2
header-dds3

Підтримайте/Support Us

Допомогти у вихованні майбутніх священиків

Ukrainian (Ukraine)English (United Kingdom)

Перекласти на...

АРХІВ СТАТЕЙ

< січня 2020 >
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25
27 28 29 30 31    

Наші відвідувачі

 Погода в Україні
 
Урочисте “Христос Рождається” залунало на теренах Одеського екзархату [ФОТО] PDF Друкувати Електронна адреса
Неділя, 26 січня 2020 17:30

altЦьогоріч під час Різдвяних вакацій семінаристи ІІ курсу Підлубний Іван та Ковівчак Роман побували на теренах Одеського екзархату - в селах Зеленівка, Антонівка та Жовтневе Херсонської області, де ревно душпастирює о. Ігор Макар. 5 січня брати прибули до Херсону, де їх радо зустрів о. Ігор. Опісля семінаристи поїхали до с. Антонівка, де проживає священик.

У понеділок, 6 січня, в усіх селах відбулася Вечірня з Літургією св. Василія Великого, а наступного дня, на Різдво Господа нашого Ісуса Христа, були відслужені Святкові Літургії. 8 січня, на празник Собору Пресвятої Богородиці, у храмі відбулися Святкові Літургії, під час яких брати мали нагоду з благословення отця звернутися до молільників.

Впродовж двох днів отець з семінаристами голосили співом коляди та віншуванням радісну звістку народження Ісуса по домівках парафіян. В часі цих відвідин браття мали нагоду ознайомитися з ментальністю корінних жителів та відчути повноту їхньої гостинності.

В четвер, 9 січня, на празник св. ап., первомч. й архидиякона Стефана, відбулася Літургія, по завершенні якої отець висловив щиру вдячність братам за їхню місіонерську діяльність та готовність служити на східних теренах нашої Церкви. Опісля браття обмінялися теплими словами з вірними храму та вирушили додому.

Брати-семінаристи висловлюють щиру подяку о. Ігору, його сім’ї та всім парафіянам за те, що так гостинно й радо прийняли їх. Разом із тим братчики дякують ректорату семінарії та Братству «Введення в храм Пресвятої Богородиці» за сприяння у цій місійній подорожі.

Див.фоторепортаж: