... У семінарії відбулися вибори Управи Братства «Введення в храм Пресвятої Богородиці» [ФОТО]
header-dds1
header-dds2
header-dds3

Підтримайте/Support Us

Допомогти у вихованні майбутніх священиків

Ukrainian (Ukraine)English (United Kingdom)

Перекласти на...

АРХІВ СТАТЕЙ

< лютого 2020 >
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
          1 2
3 4 5 6 7 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  

Наші відвідувачі

 Погода в Україні
 
У семінарії відбулися вибори Управи Братства «Введення в храм Пресвятої Богородиці» [ФОТО] PDF Друкувати Електронна адреса
Субота, 08 лютого 2020 13:15

alt07 лютого 2020 року в актовому залі Дрогобицької духовної семінарії пройшли вибори Управи Братства «Введення в храм Пресвятої Богородиці». Перед вирішальним питанням відбувся Молебень до Пресвятої Богородиці, який очолив духівник Братства владика Григорій (Комар), єпископ-помічник Самбірсько-Дрогобицької єпархії, у співслужінні префекта семінарії о. Романа Копача.

Опісля братчики направилися до конференц-залу, щоб підсумувати діяльність Братства за останній рік, обговорити актуальні питання, а найголовніше – вибрати нову Управу Братства, як це традиційно відбувається кожного року.

Розпочалось засідання з молитви, яку очолив владика Григорій. До слова був запрошений семінарист V курсу бр. Тарас Фаль, екс-голова Братства, який на кінець свого мандату виразив глибоку шану владиці Григорію за молитву та всесторонню підтримку, а також усім братчикам за спільні молитви, активну участь у харитативній діяльності, творчих вечорах, місійній діяльності. Опісля річну фінансову звітність підсумував скарбник Братства бр. Андрій Петришин (VI курс).

Владика Григорій зі своєї сторони подякував колишній управі Братства за сумлінне виконання обов’язків та усім братчикам за молитву та активну діяльність Братства. Відтак настав довгоочікуваний момент виборів. За традицією підрахунок голосів проходив під егідою найстаршого братчика, яким виявився семінарист II курсу бр. Андрій Капустинський.

Підсумки голосування Братства «Введення в храм Пресвятої Богородиці»:

- Голова Братства – бр. Микола Гірняк (V курс);
- Заступник Голови Братства – бр. Дмитро Білий (III курс);
- Секретар Братства – бр. Андрій Капустинський (II курс);
- Скарбник Братства – бр. Михайло Бонк (III курс);
- Паламар Братства – бр. Василь Когут (II курс);
- Відповідальний за стінгазету Братства – бр. Андрій Дзюрман (III курс);
- Відповідальний за місії Братства – бр. Олег Бережанський (IV курс).

Наприкінці виборів завершальне слово виголосив владика Григорій, який привітав нововибрану Управу Братства, побажавши плідної праці та натхнення до нових ідей. Разом із тим єпископ заохотив усю братію до щирої та активної участі у житті Братства. Після складних виборів та завершальної молитви братчики пішли на нічний спочинок.

Див.фоторепортаж: