... Брати-місіонери з ДДС відвідали Кривий Ріг з пасхальною місією
header-dds1
header-dds2
header-dds3

Підтримайте/Support Us

Допомогти у вихованні майбутніх священиків

Ukrainian (Ukraine)English (United Kingdom)

Перекласти на...

АРХІВ СТАТЕЙ

< травня 2021 >
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Наші відвідувачі

 Погода в Україні
 
Брати-місіонери з ДДС відвідали Кривий Ріг з пасхальною місією PDF Друкувати Електронна адреса
П'ятниця, 21 травня 2021 17:21

Кривий Ріг місіїЗ 28.04 по 04.05.2021 року Божого семінаристи II курсу ДДС Ярослав Медянко та IV курсу Петро Мичко перебували на місійних теренах, а саме в м. Кривий Ріг, де душпастирює отець Іван Талайло. У Страсний четвер познайомивши зі своєю сім’єю та парафіяльною спільнотою, о. Іван провів місіонерам екскурсію по парафії, де вони, зокрема, змогли вфдвідати збудований храм святого Миколая Чудотворця,

будинок, в якому розташована каплиця, а також приміщення для молоді.

Відслуживши Вечірню з Літургією Василія Великого, отець Іван організував з дітьми із «Пласту» посадження дерев на території каплиці. Вечером служили Утреню Страстей Христових. У п’ятницю після виставлення Плащаниці разом із дітьми дивилися фільм «Страсті Христові» та коротко подискутували про фільм. Пізніше ввечері співали Єрусалимську Утреню. У суботу служили Вечірню з Літургією Василія Великого після чого прибирали капличку. І вже у неділю 2 травня о 7.00 годині зранку почались Великодні Богослужіння, після Утрені і Служби Божої було освячення пасхальних кошиків. Після святкової трапези семінаристи мали змогу разом із пластунами відвідати парк за околицями міста. У понеділок після Літургії проводили гаївки у парку, де було чимало дітей та дорослих. І вже ввечері о 22.30 отець провів їх до поїзда. Так закінчились цьогорічні великодні місії дрогобицьких семінаристів.

Брати-місіонери щиро дякують духівнику братства «Введення в храм Пресвятої Владичиці нашої Богородиці» владиці Григорію Комару та ректорату нашої семінарії за можливість послужити нашим братам та сестрам з Донецького екзархату. Не можна не скласти подяку на руки отця Івана Талайла, який привітно прийняв наших семінаристів.

Підписуйтесь ✅ і стежте за фото- і відео-матеріалами тут: