... Дрогобичани виступили на захист життя та сім'ї [ФОТО]
header-dds1
header-dds2
header-dds3

Підтримайте/Support Us

Допомогти у вихованні майбутніх священиків

Ukrainian (Ukraine)English (United Kingdom)

Перекласти на...

АРХІВ СТАТЕЙ

< вересня 2016 >
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24
26 27 28 29 30    

Наші відвідувачі

 Погода в Україні
 
Дрогобичани виступили на захист життя та сім'ї [ФОТО] PDF Друкувати Електронна адреса
Неділя, 25 вересня 2016 19:16

alt25 вересня 2016 року відбулась молитовна хода вулицями міста Дрогобича «На захист життя та сім’ї» з іконою Милосердя Двері. Активну участь в ній взяли дрогобицькі семінаристи, які допомагали в організаційних питаннях, зокрема співали під час ходи, несли озвучуючу апаратуру. Маршрут розпочався о 15:00 годині від храму Дрогобицьких священномучеників Северина, Якима та Віталія (вул. Коновальця).

Маршрут пролягав вулицями Дрогобича, із зупинками біля церков Успіння Пресвятої Богородиці (вул. Володимира Великого), Преображення Господнього (вул. Стрийська), Апостолів Петра і Павла та Катедрального храму Пресвятої Трійці, де похід завершився. Розпочалася хода зі слів Преосвященнішого владики Григорія Комара, єпископа-помічника Самбірсько-Дрогобицької єпархії, який акцентував увагу на важливості сімейних відносин. Він зазначив, що в Україні нівелюється таке поняття, як "шлюб", а це призводить до небажаних наслідків, зокрема таких, як аборт. Адже, рівень абортів в Україні залишається найбільш високим серед країн Європи. На кожній зупинці біля храмів, настоятелі озвучували повчальні проповіді на дану тему.

На завершення, владика Григорій біля Катедрального храму закликав мирян зберігати міцними шлюбні узи, і не губити невинне життя, яке ще не бачило світу. Опісля ходи Самбірсько-Дрогобицька Єпархія УГКЦ запросила всіх бажаючих на Християнський фестиваль родини під гаслом «Обери життя! Захисти сім’ю! Врятуй Україну!». Відбувся святковий концерт за участі родинних колективів та християнського гурту «Кана» з міста Києва («родзинка» фестивалю). Також пройшли цікаві майстер-класи, родинні ремесла та інші розваги.

Див.фоторепортаж: