... У Дрогобицькій семінарії відбулися козацькі забави [ФОТО]
header-dds1
header-dds2
header-dds3

Підтримайте/Support Us

Допомогти у вихованні майбутніх священиків

Ukrainian (Ukraine)English (United Kingdom)

Перекласти на...

АРХІВ СТАТЕЙ

< листопада 2017 >
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
    1 2 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Наші відвідувачі

 Погода в Україні
 
У Дрогобицькій семінарії відбулися козацькі забави [ФОТО] PDF Друкувати Електронна адреса
П'ятниця, 03 листопада 2017 16:28

alt2 листопада 2017 року у Дрогобицькій духовній семінарії пройшли козацькі забави. Згідно семінарійної традиції, змагання проводив 2 курс. Брати мали можливість помірятися силою, кмітливістю та ерудованістю. У забавах взяло участь 5 команд, кожна з яких представляла окремий курс. Змагання розпочались з молитви, яку очолив проректор з виховної частини о. Василь Чава. Забави включали в себе ряд змагань: "малюнок козака", "хто швидше вип'є кухоль квасу", "зроби паузу - з'їж вареник", "ноги руки і вперед", "віджимання від землі", "армреслінг". Крім спортивних змагань, організатори провели інтелектуальну вікторину під гаслами "Почухай голову - дай відповідь" та "Протри очі - впізнай козака", яка стосувалася історії козацтва.

Змагання проходили в напруженій, і водночас веселій та дружній атмосфері. Суддями змагань були проректор з виховної частини о. Василь Чава, духівник о. Михайло Коліщак, префект бр. Богдан Хом'як та декан бр. Тарас Шпак. Боротьба була такою напруженою, що ніхто до останнього моменту не знав, яким буде кінець змагань. Для того, щоб визначити переможців змагань, було введено додатковий конкурс - "стрибки на скакалці".

По завершенні забав суддівська колегія оголосила переможців змагань. Перше місце вибороли козаки 4 курсу, срібним призером став 3 курс, який поступився переможцям лише одним балом, а трійку призерів замкнула команда 5 курсу. Усі курси були нагороджені грамотами та цінними призами.

Див.фоторепортаж: