... Семінаристи шостого курсу відвідали Комісію у справах родини [ФОТО]
header-dds1
header-dds2
header-dds3

Підтримайте/Support Us

Допомогти у вихованні майбутніх священиків

Ukrainian (Ukraine)English (United Kingdom)

Перекласти на...

АРХІВ СТАТЕЙ

< жовтня 2018 >
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
1 2 3 4 5 6 7
8 9 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Наші відвідувачі

 Погода в Україні
 
Семінаристи шостого курсу відвідали Комісію у справах родини [ФОТО] PDF Друкувати Електронна адреса
Середа, 10 жовтня 2018 14:53

alt9 жовтня 2018 року шостокурсники Дрогобицької семінарії, продовжуючи у рамках предмету «Пастирська практика» знайомитись зі служінням різноманітних єпархіальних структур, відвідали Комісію у справах родини Самбірсько-Дрогобицької єпархії. Тут відбулась зустріч з співробітниками Комісії на чолі з її головою - о. Василем Нестером, який віднедавна очолює також Патріаршу Комісію у справах родини.

Отець Василь познайомив семінаристів зі специфікою діяльності Комісії, зокрема розповів, як функціонують Центри передподружньої підготовки, де такі центри уже діють, а де планується їх найближчим часом відкривати. Семінаристи дізнались про співпрацю Комісії з різноманітними громадським організаціями, які виступають на захист сімейних цінностей. Також отець розповів, як має проходити праця з подружжями на парафіяльному рівні.

Відтак п. Ольга Табачна, координатор програми Наставництво для дітей сиріт, представила семінаристам як діє ця програма у нашій єпархії та про її актуальність у сучасних реаліях. Ділився досвідом служіння у Комісії у справах родини нещодавній випускник Дрогобицької семінарії, а сьогодні секретар Комісії, бр. Олег Вовк. Він закликав братів долучатись до її ініціатив та запросив до активної співпраці, як зараз, так і в майбутньому священичому служінні.

Див.фоторепортаж: