... Семінаристи п'ятого курсу взяли участь у студентській прощі до Гошева [ФОТО]
header-dds1
header-dds2
header-dds3

Підтримайте/Support Us

Допомогти у вихованні майбутніх священиків

Ukrainian (Ukraine)English (United Kingdom)

Перекласти на...

АРХІВ СТАТЕЙ

< жовтня 2018 >
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Наші відвідувачі

 Погода в Україні
 
Семінаристи п'ятого курсу взяли участь у студентській прощі до Гошева [ФОТО] PDF Друкувати Електронна адреса
Вівторок, 16 жовтня 2018 07:39

alt13 жовтня 2018 року семінаристи п'ятого курсу Дрогобицької духовної семінарії разом із їхнім викладачем о. Олегом Кекошем та з студентами ВНЗ м. Дрогобича взяли активну участь у ІІ Всеукраїнській студентській прощі, яка відбулася на Ясній горі в Гошеві. Цьогорічна проща походила під гаслом: "Пізнай правду і правда визволить тебе". Програма була надзвичайно насиченою, тому нудьгувати не довелося.

Проща розпочалась із Божественної Літургії, яку очолив архієпископ і митрополит Івано-Франківський Володимир (Війтишин). У своїй проповіді владика наголосив, що потрібно молитися за молодь і з молоддю. По завершенні богослужіння митрополит уділив повний відпуст. Після Божественної Літургії відбувся обід, а відтак молодь мала змогу обрати один з трьох дискусійних майданчиків.

Cтудентам були запропоновані три теми для обговорення: «Як стати вільним від думки іншого», «Як не стати зомбі соціальних мереж та інших впливів», «Чи можу я змінити свою долю». Основною метою праці в групах було почути думку молоді. Проща завершилася концертом за участі гурту Львівської духовної семінарії "SofiBand" та о. Вітольда Левицького.

Студенти різних міст та університетів мали чудову нагоду познайомитися між собою, разом помолитися, весело провести час та взяти участь у дискусіях на релігійні теми. Після загального підсумку праці в групах студенти помолилися молебень до Пресвятої Богородиці. Цього року в прощі взяло участь понад 200 студентів з Києва, Франківська, Львова, Стрия та Дрогобича.

Див.фоторепортаж: