... Черговий тріумф семінарійної збірної з футболу [ФОТО]
header-dds1
header-dds2
header-dds3

Підтримайте/Support Us

Допомогти у вихованні майбутніх священиків

Ukrainian (Ukraine)English (United Kingdom)

Translate into...

Articles archive

< November 2017 >
Mo Tu We Th Fr Sa Su
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Visits

 Погода в Україні
 
Черговий тріумф семінарійної збірної з футболу [ФОТО] PDF Print E-mail
Wednesday, 15 November 2017 20:21

alt14 листопада 2017 року футбольна команда Дрогобицької духовної семінарії зіграла на виїзді два товариські поєдинки проти вищого професійного училища №19, що у Дрогобичі. Матчі відбулись у футбольному залі училища. Розпочалась гра з молитви, яку очолив о. Олег Турків, капелан училища і випускник ДДС.

Перший поєдинок наша збірна провела з командою викладачів училища. Останні показали достойну гру та свою майстерність, а тому до останніх хвилин атмосфера на полі була напруженою. Однак наші гравці були спритнішими і змогли у нелегкій боротьбі здобути вольову перемогу з рахунком 7:2. У цьому поєдинку за нашу команду влучними пострілами відзначились капітан команди бр. Олег Шагала (3 курс), який оформив покер, а відтак став найкращим бомбардиром поєдинку, дубль в активі бр. Віталія Фещака (5 курс), ще гол забив бр. Остап Гарасимчук (6 курс).

У другому поєдинку наші гравці зустрілися зі своїми ровесниками - студентами училища. Цей матч видався цікавим та видовищним, справжньою битвою титанів. Вже з перших хвилин ініціативу у свої руки взяли гравці училища, які згодом повели в рахунку, а відтак весь перший тайм мали перевагу над нашою збірною з різницею в один гол. З початком другого тайму наша команда почала активно тиснути суперника. Це призвело до взяття воріт господарів, і наша команда зрівняла рахунок, а відтак згодом вийшла вперед. Опісля чергової атаки суперників наша команда зловила їх на контраатаці і забила переможний гол, поставивши крапку в цьому нелегкому протистоянні. Матч завершився з рахунком 4:2. За нашу збірну дублем відзначився бр. Олег Шагала (3 курс), який і в цьому поєдинку отримав титул найкращого бомбардира, ще по голу забили брати Михайло Бринько (5 курс) та Назар Городиський (1 курс).

Від імені ректорату та семінарійної спільноти вітаємо братів з перемогою та бажаємо подальших спортивних здобутків.

Див.фоторепортаж: