... Шестикурсники відвідали єпархіальний медіацентр [ВІДЕО]
header-dds1
header-dds2
header-dds3

Підтримайте/Support Us

Допомогти у вихованні майбутніх священиків

Ukrainian (Ukraine)English (United Kingdom)

Translate into...

Articles archive

< October 2023 >
Mo Tu We Th Fr Sa Su
            1
2 3 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Visits

 Погода в Україні
 
Шестикурсники відвідали єпархіальний медіацентр [ВІДЕО] PDF Print E-mail
Wednesday, 04 October 2023 18:18

2023 mediatsentrУ вівторок, 3 жовтня 2023 року Божого, брати-семінаристи VI курсу Дрогобицької духовної семінарії УГКЦ в рамках предмету «Пастирська практика», яку провадить о. д-р Роман Андрійовський, мали нагоду відвідати Медіа-центр «Благовість» Самбірсько-Дрогобицької Єпархії УГКЦ.

Зустрів шестикурсників керівник медіа-центру є о. Андрій Бунь, який також є викладачем семінарії. Він розповів про те, як зародилася ідея його створити, поділився ділився досвідом та труднощі, які довелося перейти, щоб досягти певного рівня.
Семінаристи були враженні різноманітністю приладів, пристроїв, освітленням, декораціями та спецтехнікою. Тому о. Андрій та його помічники коротко ознайомили з тим, для чого потрібні ці прилади. Кожен отримав можливість відчути себе у якісь важливій діяльності на знімальному майданчику. Брати-семінаристи втілилися у певні ролі: ведучий (Дмитро Білий), гості студії (Андрій Капустинський, Максим Дохняк, Микола Цмоканич та Дмитро Голик), камери (Іван Підлубний, Василь Хомин, Микола Прунчак та Богдан Огоновський), звукорежисер (Богдан Піддубний), художник-поставник (Роман Ковівчак), режисер (Василь Когут). Супервізія – о. Андрій Бунь та Андрій Кісик.
Майбутні випускники семінарії висловлюють свою велику вдячність о. Роману Андрійовському, о. Андрію Буню та всім співпрацівникам Медіацентру за незабутні емоцій, важливий досвід та приклад доброго християнського служіння у жертовності та ревності Богові та своєму народу.

Див. відео "10 запитань семінаристу":

Підписуйтесь ✅ і стежте за фото- і відео-матеріалами тут:
~ FACEBOOK: https://www.FACEBOOK.com/dds.edu.ua/
~ INSTAGRAM: https://www.INSTAGRAM.com/ddseminaria/
~ YOUTUBE: https://www.YOUTUBE.com/channel/dseminaria/
~ TWITTER:https://TWITTER.com/dds_ua