... Богослужіння у День посту і молитви з нагоди другої річниці повномасштабної війни
header-dds1
header-dds2
header-dds3

Підтримайте/Support Us

Допомогти у вихованні майбутніх священиків

Ukrainian (Ukraine)English (United Kingdom)

Translate into...

Articles archive

< February 2024 >
Mo Tu We Th Fr Sa Su
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 25
26 27 28 29      

Visits

 Погода в Україні
 
Богослужіння у День посту і молитви з нагоди другої річниці повномасштабної війни PDF Print E-mail
Saturday, 24 February 2024 22:18

bohosluzhinnya u denʹ postu i molytvy z nahody druhoyi richnytsi povnomasshtabnoyi viyny 202424 лютого 2024 р. Б. у День посту і молитви з нагоди другої річниці повномасштабного вторгнення Росії на територію України спільнота Дрогобицької семінарії разом із родинами загиблих воїнів помолилася Архиєрейську Святу Літургію і Панахиду у катедральному храмі Пресвятої Трійці м. Дрогобича. Молитву очолив вл. Григорій (Комар), єпископ-помічник Самбірсько-Дрогобицької єпархії, у співслужінні з духовенством Дрогобиччини; богослужбовий спів вів семінарійний хор "Оранта" (кер. – о. Андрій Бунь).

"Ми нині підносимо молитву за наших полеглих воїнів, за наших героїв, щоб Господь Бог їм дарував Небесну батьківщину; щоб вони знайшли упокоєння для своїх безсмертних душ у Божому Царстві; і щоб вони, які прийшли до небесного українського війська, з Неба допомогли нам подолати того ворога, того московського окупанта, який повстав проти людяності і проти Божих законів", – сказав вл. Григорій під час проповіді.

Після богослужінь при сприянні військових адміністрацій відбувся захід пошанування пам'яті загиблих героїв в актовому залі Дрогобицької семінарії, зокрема, за участю семінарійного вокального квартету. На завершення присутні мали спільну трапезу та нагоду поспілкуватися.

Підписуйтесь ✅ і стежте за фото- і відео-матеріалами тут:
~ FACEBOOK: https://www.FACEBOOK.com/dds.edu.ua/
~ INSTAGRAM: https://www.INSTAGRAM.com/ddseminaria/
~ YOUTUBE: https://www.YOUTUBE.com/channel/dseminaria/
~ TWITTER: https://TWITTER.com/dds_ua