... Семінарійне братство організувало свято [ФОТО]
header-dds1
header-dds2
header-dds3

Підтримайте/Support Us

Допомогти у вихованні майбутніх священиків

Ukrainian (Ukraine)English (United Kingdom)

Перекласти на...

АРХІВ СТАТЕЙ

< листопада 2012 >
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 23 24 25
26 27 28 29 30    

Наші відвідувачі

 Погода в Україні
 
Семінарійне братство організувало свято [ФОТО] PDF Друкувати Електронна адреса
Четвер, 22 листопада 2012 17:15

17 листопада 2012 став великим днем для дитячого будинку «Оріана» з м. Борислав і будинку пристарілих з м. Підбуж. Цього дня з самого ранку діти разом із семінаристами вирушили до Підбужа, щоб там провести свято для літніх людей. По приїзді найперше усі помолилися Молебень до Матері Божої, прохаючи в Неї опіки та зростання у взаємній любові, а відтак розпочалась концертна програма в актовому залі будинку.

Свято складалося з двох частин. Перша – мистецько-розважальна, яка містила декламацію віршів, гуморески і пісні. Зауважимо, що, якщо вірші читали лише діти, то до співу українських пісень під супровід баяна з задоволенням долучилися старші – і вихователі, і літні люди, і семінаристи. Концерт, судячи з реакції дідусів і бабусь, дуже їм сподобався. Про це, зокрема, свідчили їх гарячі аплодисменти.Друга частина, приготовлена семінаристами, – «агапе», трапеза любові. Діти з дорослими сіли за один стіл і мали нагоду під час обіду поспілкуватися та поділитися своїми враженнями. Відтак, подякувавши молитвою Богу за цей святковий день, діти вирушили додому, по дорозі куди ще відвідали храм Успення Пресвятої Богородиці в с. Опака, щоб помилуватися його чудовим розписом.
Цей день справді був великим, адже зумів об’єднати старших і молодших у єдиній спільноті любові. Дякуємо Богові, який дав можливість у цей день об’єднати серця старших і молодших та відчути підтримку одні одних.

Див. фоторепортаж: