... Семінаристи розділили радість Христового народження з жителями м. Луцька [ФОТО]
header-dds1
header-dds2
header-dds3

Підтримайте/Support Us

Допомогти у вихованні майбутніх священиків

Ukrainian (Ukraine)English (United Kingdom)

Перекласти на...

АРХІВ СТАТЕЙ

< лютого 2017 >
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
    1 2 3 4 5
7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28          

Наші відвідувачі

 Погода в Україні
 
Семінаристи розділили радість Христового народження з жителями м. Луцька [ФОТО] PDF Друкувати Електронна адреса
Понеділок, 06 лютого 2017 18:34

altЗ 3 по 9 січня брати Олег Вовк та Микола Германович мали нагоду відвідати місто Луцьк і тут послужити своєю працею. Їхали вони до місця призначення з великим ентузіазмом та зацікавленістю, оскільки впродовж цих днів мали побувати в товаристві вл. Йосафата (Говери), екзарха Луцького. З перших хвилин зустрічі брати зрозуміли, що буде затишно неначе вдома, позаяк владика дуже простий і щирий в спілкуванні.

Святкові богослужіння владика очолював в катедральному храмі м. Луцька. Семінаристи виконували службу піддияконів, тому здобули чимало досвіду. А в будні дні брати вели спів на богослужіннях, багато колядували, приймали вертепи. Також допомагали своєю працею: прибирали, відкидали сніг тощо.
Дуже приємно братам було бачити храм, який повнений практикуючими християнами, адже практично кожен вірний в ці святкові дні приступав до Пресвятої Євхаристії. Семінаристи вдячні Богові за те, що розділили радість Різдва з греко-католиками м. Луцька. Також хочуть виразити свою щиру подяку вл. Йосафату за теплий прийом і гарно проведений час, а також Братству "Введення в храм Пресвятої Богородиці" за надану можливість поїхати на місії.

Див.фоторепортаж: