... Братство "Введення в храм Пресвятої Богородиці" здійснило паломництво до Гошева [ФОТО]
header-dds1
header-dds2
header-dds3

Підтримайте/Support Us

Допомогти у вихованні майбутніх священиків

Ukrainian (Ukraine)English (United Kingdom)

Перекласти на...

АРХІВ СТАТЕЙ

< листопада 2017 >
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
    1 2 3 4 5
6 7 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Наші відвідувачі

 Погода в Україні
 
Братство "Введення в храм Пресвятої Богородиці" здійснило паломництво до Гошева [ФОТО] PDF Друкувати Електронна адреса
Середа, 08 листопада 2017 21:02

alt8 листопада 2017 року відбулась проща Братства "Введення в храм Пресвятої Богородиці". Цього разу братчики побували в одній із найвеличніших релігійних та історико-архітектурних святинь Західної України - у Василіянському монастирі Преображення Господнього, що у селі Гошів Івано-Франківської області. Сьогодні це один з найбільших відпустових центрів УГКЦ. Монастир славиться чудотворною іконою Божої Матері, яка є копією Ченстоховської ікони.

Зранку братчики вирушили у дорогу. Очолили поїздку проректор з виховної частини о. Василь Чава та префект бр. Богдан Хом'як. Прибувши до місця призначення, братчики помолились Божественну Літургію, яка розпочалась об 11-тій годині у Гошівському монастирі. Очолив богослужіння ігумен монастиря о. Інокентій Слободян, у співслужінні о. Василя Чави. У своїй проповіді о. Інокентій спирався на євангельський уривок, в якому Христос заповідає своїм учням любити один одного, а тому наголосив, що справжня любов проявляється не тільки на словах, а й на ділах. Ієромонах навів приклад жертвенної любові з життя влкм. Димитрія Солунського, пам'ять якого святкується в цей день. По завершенні богослужіння семінарійний октет виконав декілька духовних творів.

Згодом на семінаристів чекав смачний обід, опісля якого брати мали змогу оглянути територію монастиря та відвідати церковні крамниці з духовною літературою. Перед від'їздом братчики помолились перед чудотворною іконою Молебень до Пресвятої Богородиці та молитву за прославу отця Ісидора Дольницького, Опікуна Братства. Очолив богослужіння о. Василь Чава.

На завершення прощі о. Василь Чава від імені Братства "Введення в храм Пресвятої Богородиці" висловив щиру подяку ігумену о. Інокентію та всій спільноті монастиря за теплий прийом та щиру гостинність. А відтак, сповнені вражень брати, повернулись до семінарійної домівки.

Див.фоторепортаж: