... "Христос воскрес" залунало в м. Сарни [ФОТО]
header-dds1
header-dds2
header-dds3

Підтримайте/Support Us

Допомогти у вихованні майбутніх священиків

Ukrainian (Ukraine)English (United Kingdom)

Перекласти на...

АРХІВ СТАТЕЙ

< квітня 2018 >
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Наші відвідувачі

 Погода в Україні
 
"Христос воскрес" залунало в м. Сарни [ФОТО] PDF Друкувати Електронна адреса
П'ятниця, 20 квітня 2018 17:29

altЗ 4 по 8 квітня 2018 року брати Дрогобицької духовної семінарії Горічко Петро (6 курс), Вовк Олег (6 курс) та Коваль Василь (1 курс) перебували на місійних теренах Луцького екзархату в м. Сарни Рівненської області. Брати Олег та Петро вже вчетверте відвідують цю громаду, тому багато парафіян з радістю зустрічали братів, розказуючи про основні події парафіяльного та приватного життя. Для бр. Василя ця поїздка відбулася вперше, а тому він проявив неабияку цікавість до місійного служіння, знайомлячись з новими людьми.

Варто зазначити, що впродовж останніх днів Страсного тижня та в день Воскресіння Христового, брати супроводжували співом усі богослужіння в Церкві. Крім того, в день Благовіщення Пресвятої Богородиці о. Миколай та брати організували день молитви за дітей, яких хочуть абортувати. Брат Василь заспівав авторську пісню, присвячену темі аборту.

Парафіяни висловлювали щиру подяку Дрогобицькій духовній семінарії за те, що відпускають семінаристів для служіння на місійні терени. Братам також було приємно бачити храм, сповнений практикуючих християн, адже майже кожен вірний у святкові дні приступав до Пресвятої Євхаристії. Семінаристи вдячні Богові за те, що розділили радість Христового Воскресіння з греко-католиками м. Сарни, де почерпнули чимало досвіду.

Брати хочуть висловити щиру подяку о. Миколаю за теплий прийом і гарно проведений час, а також Братству "Введення в храм Пресвятої Богородиці" за надану можливість поїхати на місії.

Див.фоторепортаж: