... Проща семінарійного Братства до Кам'янця-Подільського [ФОТО]
header-dds1
header-dds2
header-dds3

Підтримайте/Support Us

Допомогти у вихованні майбутніх священиків

Ukrainian (Ukraine)English (United Kingdom)

Перекласти на...

АРХІВ СТАТЕЙ

< жовтня 2018 >
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Наші відвідувачі

 Погода в Україні
 
Проща семінарійного Братства до Кам'янця-Подільського [ФОТО] PDF Друкувати Електронна адреса
Понеділок, 15 жовтня 2018 15:55

alt13 жовтня 2018 р.Б., у переддень свята Покрови Пресвятої Богородиці, братчики Братства "Введення в храм Пресвятої Богородиці" ДДС на чолі із проректором семінарії з виховної частини о. Василем Чавою та префектом братом Богданом Хом'яком здійснили прощу до стародавніх міст - Кам'янця-Подільського та Хотина.

Зранку брати вирушили до славного міста Кам'янець-Подільський, де спочатку відвідали Свято-Троїцький монастир отців василіян. У монастирському храмі було відслужено Божественну Літургію, яку очолив отець Василь Чава. Після богослужіння брати мали можливість почути цікаву та дуже повчальну екскурсію, яку провела місцева жителька і парафіянка обителі отців василіян п. Надія. Семінаристи в рамках екскурсії також відвідали римо-католицьку катедру святих славних і всехвальних первоверховних апостолів Петра і Павла. Відтак брати вирушили до Кам'янець-Подільського замку, де дізнались багато нового та пізнавального про історію древнього міста.

У другій половині дня братчики вирушили до мальовничого міста Хотин, де знаходиться фортеця, яка є державним історико-архітектурним заповідником. Саме Хотинська фортеця вважається одним зі семи чудес України. Семінаристи зробили спільне пам'ятне фото на фоні фортеці, після чого втомлені, але повні нових і позитивних вражень, повернулись до семінарії, щоб продовжити навчання.

Див.фоторепортаж: