... Семінаристи святкували Воскресіння в Іванівці [ФОТО]
header-dds1
header-dds2
header-dds3

Підтримайте/Support Us

Допомогти у вихованні майбутніх священиків

Ukrainian (Ukraine)English (United Kingdom)

Перекласти на...

АРХІВ СТАТЕЙ

< травня 2019 >
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Наші відвідувачі

 Погода в Україні
 
Семінаристи святкували Воскресіння в Іванівці [ФОТО] PDF Друкувати Електронна адреса
П'ятниця, 17 травня 2019 21:11

altКожного року на Пасху семінаристи Дрогобицької духовної семінарії мають можливість поїхати на місійні терени УГКЦ і там розділити з вірними радість празника Воскресіння ГНІХ. Цього року брати Фурів Степан (3 курс) та Соболь Юрій (3 курс) мали нагоду зустріти Великдень на Одещині, у смт. Іванівка, де 11 років душпасирює о. Михайло Кошуба.

Брати вирушили на місії в Страсну середу зі Львова. У Велику п’ятницю були відслужені Царські Часи і Велика вечірня з виставленням Плащаниці. Увечері з ініціативи отця Михайла Кошуби парафіяни переглядали фільм «Страсті Христові», відомого американського режисера Мела Гібсона, а опісля помолилися Єрусалимську Утреню.

У Велику суботу зранку була відслужена Вечірня з Літургією святого Василія Великого, після якої брати разом з настоятелем громади підготували храм і все необхідне для урочистого богослужіння. Наступного дня, у неділю Пасхи, святкове богослужіння розпочалися о 5:00, після чого відбулося освячення великодніх кошиків. Того ж дня брати розділили радість Воскресіння Христового з о. Михайлом та його сім’єю за святковою трапезою. Упродовж часу свого перебування на місіях брати мали нагоду гарно провести час, поспілкуватися з вірними парафії, дізнатися про те, як діє та живе місцева громада.

Брати висловлюють щиру вдячність Братству «Введення в храм Пресвятої Богородиці» та його духівнику владиці Григорію (Комару) за сприяння в місійній поїздці.

Див.фоторепортаж: