... Владика Григорій (Комар) освятив підрясники другокурсникам семінарії [ФОТО]
header-dds1
header-dds2
header-dds3

Підтримайте/Support Us

Допомогти у вихованні майбутніх священиків

Ukrainian (Ukraine)English (United Kingdom)

Перекласти на...

АРХІВ СТАТЕЙ

< вересня 2015 >
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
  1 2 3 4 5
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

Наші відвідувачі

 Погода в Україні
 
Владика Григорій (Комар) освятив підрясники другокурсникам семінарії [ФОТО] PDF Друкувати Електронна адреса
Неділя, 06 вересня 2015 18:45

alt6 вересня 2015 року до семінарії завітав владика Григорій (Комар), де очолив недільну Божественну Літургію. Співслужили владиці проректор з виховання о. Василь Чава, проректор з навчання о. Роман Андрійовський, та префект о. Василь Вербіцький. Зокрема, архиєрей мав у стінах семінарії важливу місію - освятити підрясники братам другого курсу, які цілий рік невтомно трудились, щоб отримати право зодягнутись в "одежу радості".

Після Літургії настав один з найбільш пам'ятних моментів семінарійного життя - облечини у підрясник. Коментуючи цю подію владика відзначив, що підрясник є тою одіжжю, яка відділяє нас від світу з його багатими принадами, а його головна функція - оберігати наше покликання. Прочитавши молитву благословення, єпископ вручив кожному братові підрясник і запалену свічку. Відтак владика Григорій привітав усю братію та настоятелів з початком навчального року. У свою чергу, о. Василь Чава, від імені семінарійної спільноти, подякував владиці за його візит і за його батьківську опіку над семінарією.

Після обіду у актовому залі семінарії відбулась зустріч владики Григорія з семінаристами, на якій єпископ поділився підсумками Патріаршого собору та Синоду єпископів УГКЦ, які протягом останніх днів відбувались у Івано-Франківську.

Див.фоторепортаж: