... У семінарії відбувся конкурс "Вгадай мелодію" [ФОТО]
header-dds1
header-dds2
header-dds3

Підтримайте/Support Us

Допомогти у вихованні майбутніх священиків

Ukrainian (Ukraine)English (United Kingdom)

Перекласти на...

АРХІВ СТАТЕЙ

< вересня 2015 >
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 30        

Наші відвідувачі

 Погода в Україні
 
У семінарії відбувся конкурс "Вгадай мелодію" [ФОТО] PDF Друкувати Електронна адреса
Вівторок, 29 вересня 2015 16:10

altОкрім молитви, навчання, праці, є ще один важливий фактор формації майбутнього священика - гарний християнський відпочинок. І братія продемонструвала, що вміє по-справжньому відпочивати. 28 вересня 2015 року в семінарії відбувся розважальний конкурс "Вгадай мелодію", де семінаристи мали змогу не лише гарно відпочити, а й продемонструвати свої знання народної, сучасної та класичної музики. Після вечері брати зібрались в актовому залі, щоб розпочати захоплюючу гру.

Кожен курс становив окрему команду, таким чином у грі взяло участь 6 команд. Гра складалась з 3 турів, у кожному з яких командам було запропоновано відгадати по 30 мелодій різних категорій: народних, пісень з кінофільмів, естрадних, а також музичних творів, заданих викладачами семінарії. Брати показали, що вони чудово орієнтуються у музичній культурі як минулого, так і сьогодення. Змагання відбувались під пильним оком суддів: проректора з навчання о. Романа Андрійовського і духівника семінарії о. Олега Смереки. Саме вони після закінчення конкурсу оголосили переможців: найбільше мелодій відгадали брати 6 курсу, срібний призер - 5 курс, третє місце здобули першокурсники. Переможці отримали кубок, а всі інші учасники - солодкі подарунки.

Особливістю гри було представлення перед семінарійною братією 1-го курсу, який впродовж вересня гармонійно влився у спільноту. Після другого туру наймолодші брати заспівали пісню власного авторства, чим зірвали овації всіх учасників конкурсу. Вечір пройшов у теплій родинній атмосфері і був насичений приємними емоціями, усмішками, взаємопідтримкою. На завершення отець Роман висловив подяку організатору вечора - бр. Тарасу Жеплінському. Відтак, подякувавши Богу у молитві за гарно проведений час, братія відправилась на нічний спочинок.

Див.фоторепортаж: