... У Дрогобицькій семінарії відбувся День Матері [ФОТО]
header-dds1
header-dds2
header-dds3

Підтримайте/Support Us

Допомогти у вихованні майбутніх священиків

Ukrainian (Ukraine)English (United Kingdom)

Перекласти на...

АРХІВ СТАТЕЙ

< травня 2018 >
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Наші відвідувачі

 Погода в Україні
 
У Дрогобицькій семінарії відбувся День Матері [ФОТО] PDF Друкувати Електронна адреса
Субота, 12 травня 2018 17:12

alt12 травня 2018 року в Дрогобицькій духовній семінарії відзначили свято Дня Матері. В актовому залі традиційно відбувся творчий захід, який приготували братчики семінарійного Братства "Введення в храм Пресвятої Богородиці". До семінарії завітали рідні та близькі семінаристів, адже цей день в семінарії є також Днем відкритих дверей. А тому кожен охочий міг оглянути семінарію зсередини.

Розпочалось дійство зі спільної молитви, яку очолив проректор з виховної частини о. Василь Чава. Ведучим святкової програми був Михайло Карпінець (2 курс). Першим сюрпризом для матерів став виступ третьокурсника бр. Ігоря Котенка, який виконав соло пісні "Материнська любов" на сл. та муз. М. Мозгового. Наступним подарунком була пісня з акомпанементом на бандурі від Ростислава Тустанівського (4 курс). Далі лунали вірші, які майстерно продекламував другокурсник бр. Олег Бережанський (2 курс). Відтак перейняв естафету вітань бр. Василь Коваль (1 курс), який виступив з піснею "Мам" на сл. та муз. А. Кузьменка. Першокурсник бр. Дмитро Білий розвеселив присутніх доповіддю на тему "Вплив українських гуморесок на наших матерів" та гуморесками П. Глазового "Нічний дзвінок" та "Жерар". Народні прислів'я про матерів оголосив бр. Максим Качала (1 курс). Завершив концертну програму авторською піснею "Про Покликання" бр. Василь Коваль.

Відтак до слова був запрошений голова Братства бр. Євген Карпінець (5 курс), який висловив подяку матерям за дар життя, християнське виховання та їхню любов. Згодом брати-семінаристи мали можливість вручити своїм матерям квіти.

Опісля в семінарійній каплиці відбувся Молебень до Пресвятої Богородиці, який очолив о. Василь Чава у супроводі духівника семінарії о. Михайла Коліщака. По завершенні богослужіння о. Василь висловив слова подяки матерям за їхній подвиг у вихованні своїх синів та незгасиму любов до них.

Див.фоторепортаж: