... У Дрогобицькій семінарії пройшли "Козацькі забави"
header-dds1
header-dds2
header-dds3

Підтримайте/Support Us

Допомогти у вихованні майбутніх священиків

Ukrainian (Ukraine)English (United Kingdom)

Перекласти на...

Найпопулярніше

АРХІВ СТАТЕЙ

< жовтня 2024 >
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Наші відвідувачі

 Погода в Україні
 
У Дрогобицькій семінарії пройшли "Козацькі забави" PDF Друкувати Електронна адреса
П'ятниця, 11 жовтня 2024 18:07

u drohobytsʹkiy seminariyi proyshly kozatsʹki zabavy 202510 жовтня 2024 р. Б. студенти ІІ курсу ДДС провели для семінарійної спільноти традиційні "Козацькі забави", приурочені святу Покрову Пресвятої Богородиці. За результатами підрахунку балів переможцями цьогоріч стали семінаристи VI курсу.

Перш за все кожна команда мала вигадати собі назву і девіз. Організатори поділили захід на три частини: інтелектуальну, фізичну та музичну. У першій частині команди мали назбирати максимальну кількість балів за правильні відповіді на запитання з історії українського козацтва, у другій – за перемоги у різноманітних фізичних завданнях, і у третій – за правильно відгадані назви та виконавців пісень, частинки яких вмикали для прослуховування. У перерві для підрахунку балів кожен курс мав обрати та виконати українську народну пісню.

Суддями дійства були о. Василь Чава, проректор з виховання, о. Михайло Коліщак, духівник ДДС, та префекти о. Роман Копач і о. Богдан Хом'як.

Згодом відбулося нагородження учасників за зайняті місця. Таким чином кожен курс отримав символічний частунок. "Козацькі забави" завершилися спільною молитвою до Богородиці у згадці про тих, хто зараз захищає кордони нашої країни від російських нападників.

Про минулорічні "Козацькі забави" більше за посиланням: http://dds.edu.ua/ua/news/2880-u-seminariyi-vidbulys-tradytsiyni-kozatski-zabavy-2024.html

Підписуйтесь ✅ і стежте за фото- і відео-матеріалами тут:
~ FACEBOOK: https://www.FACEBOOK.com/dds.edu.ua/
~ INSTAGRAM: https://www.INSTAGRAM.com/ddseminaria/
~ YOUTUBE: https://www.YOUTUBE.com/channel/dseminaria/
~ TWITTER: https://TWITTER.com/dds_ua