... Шестикурсники ДДС ознайомилися з діяльністю єпархіального медіацентру
header-dds1
header-dds2
header-dds3

Підтримайте/Support Us

Допомогти у вихованні майбутніх священиків

Ukrainian (Ukraine)English (United Kingdom)

Перекласти на...

Найпопулярніше

АРХІВ СТАТЕЙ

< жовтня 2024 >
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Наші відвідувачі

 Погода в Україні
 
Шестикурсники ДДС ознайомилися з діяльністю єпархіального медіацентру PDF Друкувати Електронна адреса
Вівторок, 15 жовтня 2024 19:49

2024 blahovist15 жовтня 2024 року Божого, семінаристи-шестикурсники Дрогобицької Духовної Семінарії в рамках предмету «Пастирська практика», яку провадить о. д-р Роман Андрійовський, мали можливість відвідати Медіа-центр «Благовість» Самбірсько-Дрогобицької Єпархії УГКЦ, щоб ознайомитися з роботою сучасних засобів масової інформації та поглибити свої знання у сфері комунікації та євангелізації.

Керівник медіа-центру о. Андрій Бунь провів екскурсією єпархіальною студією, розповівши історію зародження та розвитку цього напрямку служіння. За його словами, все почалося від ініціативи єпархіального молодіжного центру, де молодь, проводячи різні заходи, хотіла ділитися зі світом своєю творчою діяльністю через мас-медіа. Пандемія COVID-19 стала викликом для багатьох аспектів життя, але особливо болюче вдарила по живому спілкуванню Церкви з її вірними. Коли храми спорожнили, а звичні зустрічі були неможливими, це Церква змушена була шукати нові шляхи для донесення Христової Благовісті. Саме так остаточно і сформувався єпархіальний медіацентр, який транслює різні єпархіальні заходи та публікує різні відеоматеріали.
Крім цього о. Андрій Бунь та його помічник Мирослав Ющишин ознайомили семінаристів із особливостями роботи журналістів, операторів, звукорежисерів та технічних працівників, які працюють над створенням різних програм, репортажів та трансляцій. Студентам дали можливість попрацювати над знімальним процесом та зняти коротенький ефір на тему: «Християнин у ХХІ столітті».
На завершення о. Роман Андрійовський висловив вдячність о. Андрію та всім працівникам медіа центру за цікаве представлення, а студенти побажали їм «Многая літа».

Підписуйтесь ✅ і стежте за фото- і відео-матеріалами тут:
~ FACEBOOK: https://www.FACEBOOK.com/dds.edu.ua/
~ INSTAGRAM: https://www.INSTAGRAM.com/ddseminaria/
~ YOUTUBE: https://www.YOUTUBE.com/channel/dseminaria/
~ TWITTER: https://TWITTER.com/dds_ua