... Дрогобицькі семінаристи розділяють радість воскресіння на теренах Київської архиєпархії [ФОТО]
header-dds1
header-dds2
header-dds3

Підтримайте/Support Us

Допомогти у вихованні майбутніх священиків

Ukrainian (Ukraine)English (United Kingdom)

Перекласти на...

АРХІВ СТАТЕЙ

< травня 2021 >
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Наші відвідувачі

 Погода в Україні
 
Дрогобицькі семінаристи розділяють радість воскресіння на теренах Київської архиєпархії [ФОТО] PDF Друкувати Електронна адреса
Середа, 12 травня 2021 15:22

altВ період з 29 квітня по 2 травня 2021 р. Б. дрогобицькі семінаристи Мисько Олег (II курс) та Луцак Михайло (II курс) побували на місійних теренах Київської архиєпархії в м. Бершадь, м. Ладижин, с. Голдашівка, с. Осіївка. Зустрів братію о. Михайло Будник, який є адміністратором цих парафій.

29 квітня у місті Бершадь відбулася Вечірня з Літургією Василія Великого. В Страсну п’ятницю в м. Бершадь та у селах Голдашівка й Осіївка було відслужено Вечірню з виставленням плащаниці. Наступного дня відбулася Вечірня з Літургією Василія Великого у м. Бершадь, після якої брати відвідали о. Станіслава Сворку (РКЦ). Божественна Літургія Івана Золотоустого у м. Ладижин розпочалася ще до опівночі в приватній квартирі молодої греко-католицької сім’ї. Опісля ж брати з отцем та його донькою поїхали в м. Бершадь, де о 2:00 відслужили Пасхальну Утреню та Божественну Літургію. Після пасхального сніданку з сім’єю о. Михайла місіонери відслужили великодні богослужіння у с. Голдашівка. Відтак відвідали с. Осіївка, де своїм співом та служінням супроводжували богослужіння та являли Воскреслого Христа.

Впродовж місій о. Михайло ділився з братами досвідом парафіяльного служіння, а також прикладом свого душпастирства заохотив братію до місійного служіння.

Брати висловлюють щиру подяку владиці Григорію (Комару), духівнику братства «Введення в Храм Пресвятої Богородиці», ректорату ДДС за можливість відвідати місійні терени, а також складають слова подяки на руки о. Михайла Будника та його сім’ї за теплий прийом, а усім парафіянам за спільні молитви, що були піднесені до ГНІХ.

Див.фоторепортаж:

Підписуйтесь ✅ і слідкуйте за фото- і відео-матеріалами тут: