... Різдвяні місії в Луцьку
header-dds1
header-dds2
header-dds3

Підтримайте/Support Us

Допомогти у вихованні майбутніх священиків

Ukrainian (Ukraine)English (United Kingdom)

Перекласти на...

АРХІВ СТАТЕЙ

< лютого 2015 >
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
            1
2 3 4 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28  

Наші відвідувачі

 Погода в Україні
 
Різдвяні місії в Луцьку PDF Друкувати Електронна адреса
Четвер, 05 лютого 2015 15:24

Однією із найяскравіших сторінок життя семінаристів Дрогобицької духовної семінарії є їхні Різдвяні, а також Пасхальні служіння на місійних теренах нашої Церкви. Цього року брат 5-ого курсу Андрій Кобилюх, а також брати-другокурсники Андрій Мелешко та Василь Славич мали можливість провести Різдвяні свята разом із мирянами Луцького екзархату УГКЦ. 4-го січня братчики благополучно добралися до Волинської землі, де їх гостинно прийняв екзарх Луцький, владика Йосафат (Говера).

Разом з отцем-дияконом Володимиром Уляном брати допомогали належно підготувати резиденцію до свят, також знаходили вільний час на цікаві розмови з владикою. Важливе місце посідала молитва, котрою розпочинався і закінчувався кожний день. Варто додати, що в Навечір’я Різдва Христового семінаристи разом із Владикою Йосафатом, монахинями Згромадження Сестер Божого Провидіння і отцем-дияконом Володимиром мали спільну Святу Вечерю, яка супроводжувалася колядою.

За участі великого числа вірних 7-ого січня відбулося Різдвяне Богослужіння, в котрому активну участь взяли семінаристи, а саме: прислуговували в часі Літургії та долучалися до неї своїм співом. За ініціативою сестер-монахинь, в церкві відбулося вертепне дійство, участь в котрому взяли діти шкільного віку.

Владика Йосафат висловив подяку братчикам за їхнє служіння. А ті, у свою чергу, подякували владиці за гостинність, щирість,а також за ознайомлення із звичаями Волині.

8-ого січня брати, сповнені позитивних вражень та духовно піднесені, повернулися до рідних домівок.