... Пасха з захисниками [ФОТО]
header-dds1
header-dds2
header-dds3

Підтримайте/Support Us

Допомогти у вихованні майбутніх священиків

Ukrainian (Ukraine)English (United Kingdom)

Перекласти на...

АРХІВ СТАТЕЙ

< травня 2016 >
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Наші відвідувачі

 Погода в Україні
 
Пасха з захисниками [ФОТО] PDF Друкувати Електронна адреса
Четвер, 19 травня 2016 19:44

altВже другий рік на теренах Донеччини душпастирює о. Тарас Коцюба. Протягом пасхальних днів він, разом з братами Віктором Телегієм та Андрієм Кузьмою – семінаристами Дрогобицької духовної семінарії, перебував у місті Краматорську, щоб разом з воїнами, які стоять на сторожі миру і спокою в нашій державі, розділити радість Воскресіння Христового.

Адже солдати, офіцери перебуваючи далеко від своєї домівки, родин потребують підтримки. Всі ми – українці, у яких є спільна батьківщина, традиції та віра у Христа. І це там надзвичайно глибоко відчувалось. Приємно бачити людей у лавах Збройних сил не такими як часто можемо чути у анекдотах чи бувальщинах. Насправді це професіонали, справжні патріоти. Воїни, які готові йти за Христом - «віддати своє життя за друзів».

Брати висловлюють перш за все велику вдячність Богові, а також дякують військовим за їхню службу. Семінаристи надіються, що та маленька лепта, яку вони внесли разом з капеланом, принесла для воїнів відчуття підтримки, думку, що вони не одні, що за них моляться, тримають духовну оборону.

Зранку, на Великдень, брати разом з отцем Тарасом освячували паски для всіх воїнів генштабу АТО. Приємним було бачити солдатів, які символічно замість кошиків у які кладуть паски, крашанки та інші продукти пасхального набору, використовували свої каски. Вони - справжні воїни. Люди різного віку, військових професій, але особи, які мають бажання бути справжніми господарями, а не слугами.

Див.фоторепортаж: