... Місія здійсненна в Кривому Розі [ФОТО]
header-dds1
header-dds2
header-dds3

Підтримайте/Support Us

Допомогти у вихованні майбутніх священиків

Ukrainian (Ukraine)English (United Kingdom)

Перекласти на...

АРХІВ СТАТЕЙ

< травня 2019 >
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Наші відвідувачі

 Погода в Україні
 
Місія здійсненна в Кривому Розі [ФОТО] PDF Друкувати Електронна адреса
Середа, 22 травня 2019 17:02

altЗ 24 по 1 травня 2019 року семінаристи другого курсу Дзюрман Андрій та Мичко Петро перебували на місійних теренах Донецького екзархату в м. Кривий Ріг Дніпропетровської області. У храмі св. Миколая Чудотворця служить випускник нашої семінарії о. Іван Талайло.

Упродовж Пасхальних місій брати допомагали супроводжувати співом богослужіння та готували храм та церковне подвір’я до світлого празника Воскресіння Христового. У Великий Четвер брати мали змогу взяти участь у заході «Великдень разом», в якому студенти УКУ показали майстер-клас по розмальовуванню писанок. Цього дня була відслужена Страсна Утреня, а у Велику п’ятницю – Вечірня з винесенням плащаниці.

У Велику суботу ввечері відбулося Надгробне. У неділю, на саме свято Воскресіння Христового, о 4:00 розпочались святкові Пасхальні богослужіння з Пасхальної Утрені, а завершились Божественною Літургією св. Йоана Золотоустого. По закінченні богослужінь о. Іван здійснив освячення пасок. У Світлий понеділок брати разом із отцем провели гаївки.

Брати перейняли чудовий досвід душпастирювання та адміністрування на парафії, яким з радістю поділився о. Іван. Греко-католики, які живуть у Кривому Розі, вразили братів своїми позитивними рисами – гостинністю, щирістю, доброзичливістю, відкритістю та молитовністю.

Брати висловлюють щиру вдячність Братству «Введення в храм Пресвятої Богородиці», його духівнику владиці Григорію (Комару) та ректорату семінарії за сприяння в місійній поїздці.

Див.фоторепортаж: