... Шестикурсники ознайомилися з особливостями академічного душпастирства
header-dds1
header-dds2
header-dds3

Підтримайте/Support Us

Допомогти у вихованні майбутніх священиків

Ukrainian (Ukraine)English (United Kingdom)

Перекласти на...

АРХІВ СТАТЕЙ

< жовтня 2022 >
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
          1 2
3 4 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Наші відвідувачі

 Погода в Україні
 
Шестикурсники ознайомилися з особливостями академічного душпастирства PDF Друкувати Електронна адреса
Середа, 05 жовтня 2022 08:18

univer 20224 жовтня 2022 р. Б. семінаристи VI курсу у рамках предмету «Пастирська практика» відвідали філологічний факультет Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка. Метою візиту братів-семінаристів було ознайомлення з душпастирською опікою студентів та капеланством в університеті. Зустріч провадив о. Олег Кекош - викладач в семінарії та капелан університету.

У своєму зверненні до братів шестикурсників о. Олег розповів про всі аспекти капеланського служіння в університеті, духовну опіку студентів та викладачів, а також поділився довголітнім досвідом душпастирського служіння серед студентства. Варто відзначити, що Дрогобицький державний університет ім. І.Франко вже чимало років тісно співпрацює з Дрогобицькою духовною семінарією. Семінаристи впродовж навчального року відвідують університет, а також гуртожиток, де провадять для молоді катехизації та цікаві бесіди на християнські теми.
Відтак з історією факультету семінаристів ознайомив п. Олег Баган, доцент кафедри ДДПУ ім. І.Франка. На завершення зустрічі о. Роман Андрійовський щиро подякував о. Олегу за його довголітнє служіння у студентському капеланстві, а о. Олег натомість запрошував братів до глибшого ознайомлення з капеланським служінням та втіленням його у своєму майбутньому священничому служінні.

Підписуйтесь ✅ і стежте за фото- і відео-матеріалами тут:
~ FACEBOOK:https://www.FACEBOOK.com/dds.edu.ua/
~ INSTAGRAM:https://www.INSTAGRAM.com/ddseminaria/
~ YOUTUBE:https://www.youtube.com/channel/UCE2OWYAwq2_W0juWK-EojIA