... У семінарії пройшла гумористична вистава з нагоди свята Миколая
header-dds1
header-dds2
header-dds3

Підтримайте/Support Us

Допомогти у вихованні майбутніх священиків

Ukrainian (Ukraine)English (United Kingdom)

Перекласти на...

АРХІВ СТАТЕЙ

< грудня 2022 >
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Наші відвідувачі

 Погода в Україні
 
У семінарії пройшла гумористична вистава з нагоди свята Миколая PDF Друкувати Електронна адреса
Неділя, 18 грудня 2022 22:25

u seminariyi proyshla humorystychna vystava z nahody svyata mykolaya 202218 грудня 2022 р. Б. у актовому залі ДДС відбулося традиційне святкування празнику св. Миколая. Кожного року саме в цей день семінаристи мають унікальну можливість показати виставу-пародію на своїх викладачів та настоятелів, представити їх із комічної точки зору.

"Те, що ми маємо змогу в один день посміятися зі себе та по-доброму "підколоти" інших, є насправді знаком гідності та любові між нами", – сказав о. Мирон Бендик, ректор семінарії.

На виставі були присутні вл. Ярослав (Приріз) та вл. Григорій (Комар), єпископи Самбірсько-Дрогобицької єпархії; викладачі, настоятелі та інші працівники семінарії зі своїми сім'ями. За виступ відповідали семінаристи IІІ курсу. Їм, без жодного сумніву, вдалося органічно та дотепно поєднати живі сценки з різними відео-вставками, що показали їх акторські вміння, кмітливість та високу спостережливість. Винагородою за плідну працю над підготовкою до свята стала жива атмосфера в залі та гучний сміх глядачів. По завершенню цієї вистави глядачів відвідав святий Миколай, принісши з собою справжню святкову радість. Він подякував усім за присутність, побажав гостям миру, злагоди у їхніх домівках, непідробного щастя в особистому житті, та стремління до святості.

На завершення свята о. Мирон сказав: "Ми хочемо долучитися до цієї радості, яку нам подарував IІІ курс. Тому, наслідуючи самого св. Миколая, безкорислива щедрість якого не знала меж, ми запрошуємо усіх студентів семінарії прийняти від нас подарунки". Відтак владика Ярослав щиро подякував організаторам за чудове свято та уділив кожному семінаристу своє єпископське благословення.

Ще одним традиційним вечором гумору у ДДС є "Андріївські вечорниці", де семінаристи пародіюють не викладачів та настоятелів, а самих себе. Більше про цьогорічне свято Андрія за посиланням: http://dds.edu.ua/ua/news/2786-svyato-andriya-pervozvannoho-u-dds-2022.html

Підписуйтесь ✅ і стежте за фото- і відео-матеріалами тут:
~ FACEBOOK:https://www.FACEBOOK.com/dds.edu.ua/
~ INSTAGRAM:https://www.INSTAGRAM.com/ddseminaria/
~ YOUTUBE:https://www.youtube.com/channel/UCE2OWYAwq2_W0juWK-EojIA