... "Покровські забави" у семінарії [ФОТО]
header-dds1
header-dds2
header-dds3

Підтримайте/Support Us

Допомогти у вихованні майбутніх священиків

Ukrainian (Ukraine)English (United Kingdom)

Перекласти на...

АРХІВ СТАТЕЙ

< жовтня 2011 >
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
25 26 27 28 29 30
31            

Наші відвідувачі

 Погода в Україні
 
"Покровські забави" у семінарії [ФОТО] PDF Друкувати Електронна адреса
Понеділок, 24 жовтня 2011 16:12
Покровські забави23 жовтня 2011 року Божого у стінах Дрогобицької Духовної Семінарії УГКЦ відбулось цікаве дійство, яке у семінарійній традиції отримало назву "Покровські Забави". Цього року, як звичайно, організаторами виступали студенти ІІ курсу. Можливість показати свої зусилля, проявити свій інтелект та виявити почуття гумору мали всі семінаристи.   
Розпочалось свято із спільної молитви під проводом віце-ректора семінарії о. Григорія Комара. Продовженням було представлення так званих "куренів" (команд), яке включало в себе оголошення назви куреня і девіз. Отож, вирушили учасники змагань у боротьбу з гарним настроєм на такими назвами: І курінь - "Веселі козаки", ІІ курінь - "Сильні козаки", ІІІ курінь - "Старець і компанія", ІV курінь - "Моцні бойки", V курінь - "Таран", VI курінь - "Козаки на пенсії". Оцінювала козацькі зусилля рада старійшин на чолі із гетьманом Січі Іваном Турчином (деканом семінарії). Складалися цьогорічні козацькі забави із в'язки цікавих конкурсів, які включали в себе перевірку спритності, сили і інтелекту.
За результатами забав цьогорічними переможцями стали козаки з ІІІ куреня "Старець і компанія". Завершилось дійство нагородженням учасників змагань за проявлену майстерність у цих забавах. А приємним подарунком для семінарійної спільноти стала пісня "Для Богородиці" у виконанні талановитого козака з ІІ куреня Тараса Гринаша. Покровські Забави - це завжди свято, отож і цьогорічні не стали винятком, але як звичайно, супроводжувались теплою козацькою атмосферою та гарним святковим настроєм.