... Місія здійсненна в Одесі [ФОТО]
header-dds1
header-dds2
header-dds3

Підтримайте/Support Us

Допомогти у вихованні майбутніх священиків

Ukrainian (Ukraine)English (United Kingdom)

Перекласти на...

АРХІВ СТАТЕЙ

< січня 2020 >
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 30 31    

Наші відвідувачі

 Погода в Україні
 
Місія здійсненна в Одесі [ФОТО] PDF Друкувати Електронна адреса
Середа, 29 січня 2020 16:52

altЗ 5 по 8 січня 2019 року семінаристи Тарас Фаль (V курс), Василь Хомин (ІІ курс) і Микола Цмоканич (ІІ курс) побували на місійних теренах Одеського екзархату в м. Одеса. Зустрів братію на південих теренах України о. Олександр Смеречинський, який є адміністратором місцевого храму св. архистратига Михаїла.

Брати впродовж місій супроводжували співом усі Різдвяні богослужіння та брали активну участь у Різдвяній коляді. 6 січня, зранку, о 10:00 було звершено Божественну Літургію, після якої отець з братами завітали в гості до о. Олександра Чумакова.

По обіді відбулися відвідини військової частини А1495, а опісля отець із братами з різдвяними вітаннями та колядою відвідали військових Одеської гарнізонної гауптвахти. Ближче до вечора братія завітала до вояків на фрегат ВМС ЗС України "Гетьман Сагайдачний".

7 січня, в день Різдва Христового, брати ІІ курсу Василь Хомин та Микола Цмоканич прислуговували на Архієрейській Божественній Літургії у катедральному храмі св. Андрея Первозванного преосвященнішому вл. Михайлу (Бубнію), екзарху Одеському, а бр. Тарас Фаль в цей час супроводжував співом Божественну Літургію у храмі св. архистратига Михаїла. Після Архієрейської Літургії брати відвідали владику з колядою, а ввечері понесли радісну вістку народження Христа парафіянам.

8 січня, на свято Собору Пресв. Богородиці, відбулася Божественна Літургія, опісля якої брати-семінаристи мали нагоду побачити красу перлини Чорного моря - чарівне м. Одеса. Сповнені незабутніх вражень та емоцій брати вирушили додому.

Семінаристи висловлюють щиру подяку о. Олександру Смеречинському за його теплий прийом та ділення досвідом, а також ректорату семінарії. Також особливу подяку брати складають вл. Григорію (Комару) за всестороннє сприяння та дарування можливості відвідати і послужити Богові та людям на місійних теренах.

Див.фоторепортаж: