... У Малій семінарії пройшла зимова сесія
header-dds1
header-dds2
header-dds3

Підтримайте/Support Us

Допомогти у вихованні майбутніх священиків

Ukrainian (Ukraine)English (United Kingdom)

Перекласти на...

АРХІВ СТАТЕЙ

< грудня 2022 >
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Наші відвідувачі

 Погода в Україні
 
У Малій семінарії пройшла зимова сесія PDF Друкувати Електронна адреса
П'ятниця, 16 грудня 2022 21:03

u maliy seminariyi proyshla zymova sesiya 202216 грудня 2022 р. Б. учні першого курсу Малої семінарії успішно склали зимову сесію. Приймали іспити семінаристи старших курсів Дрогобицької духовної семінарії.

"Дякуємо вам за ваші старання у навчанні. Чекаємо вас наступного року та бажаємо мирних свят", - сказав на завершення бр. Дмитро Голик, семінарист V курсу ДДС.

Протягом кількох попередніх місяців юнаки мали можливість глибше пізнати Біблійну історію, Літургіку та Літургійний рік, що зумовило успішність складання цих іспитів. Викладачі бажали студентам натхнення та спокою, підтримували дружню атмосферу при складанні заліку. Після іспитів, напередодні великого свята, у гості до учнів Малої семінарії завітав Святий Миколай, якого зустріли з гучною колядою та великою радістю. Він привітав усіх з прийдешнім святом Різдва Христового, побажав миру, злагоди, здоров’я та натхнення до нових звершень, а також приніс із собою подарунки.

За це півріччя студентам Малої семінарії також вдалося відвідати храм Св. Юрія у м. Дрогобичі (більше за посиланням: http://dds.edu.ua/ua/abiturientam/2/m-seminary/minor-seminary-news/2700-uchni-maloi-seminarii-pobuvaly-u-hrami-sv-iuria.html), побувати на зустрічі з о. Елевтерієм та почути від нього щось нове про організацію "Пласт" (більше за посиланням: http://dds.edu.ua/ua/news/2767-bula-provedena-tsikava-zustrich-na-temu-orhanizatsiya-plast-i-khrystova-tserkva-2022.html), й бути на деяких конференціях, що проходили у семінарії цього року.

Нагадуємо, що Мала семінарія та Підготовчі курси діють при Дрогобицькій духовній семінарії. Вони мають за мету допомогти юнакам шкільного віку (7-10 класи) пізнати основи християнської віри та церковного вчення, розпізнати своє покликання та в майбутньому, можливо, вступити до Великої семінарії. Щоп'ятниці з 15.30 заняття з ними проводять семінаристи старших курсів ДДС. Навчання - безкоштовне. Інформація про початок навчання в ІІ-му семестрі буде висвітлена на сайті Дрогобицької Духовної Семінарії.

Більше про Малу семінарію за посиланням: http://dds.edu.ua/abiturientam/2/m-seminary.html

Підписуйтесь ✅ і стежте за фото- і відео-матеріалами тут:
~ FACEBOOK:https://www.FACEBOOK.com/dds.edu.ua/
~ INSTAGRAM:https://www.INSTAGRAM.com/ddseminaria/
~ YOUTUBE:https://www.youtube.com/channel/UCE2OWYAwq2_W0juWK-EojIA