... Святкування Великодня на Одещині
header-dds1
header-dds2
header-dds3

Підтримайте/Support Us

Допомогти у вихованні майбутніх священиків

Ukrainian (Ukraine)English (United Kingdom)

Перекласти на...

АРХІВ СТАТЕЙ

< квітня 2023 >
ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 28 29 30

Наші відвідувачі

 Погода в Україні
 
Святкування Великодня на Одещині PDF Друкувати Електронна адреса
Четвер, 27 квітня 2023 12:00

svyatkuvannya velykodnya na odeshchyni 2023

З 13 по 17 квітня 2023 р. Б. дрогобицькі семінаристи Максим Качала (VI курс), Роман Мицько та Олег Шпак (ІІІ курс) перебували на пасхальних місіях в Одеському Екзархаті УГКЦ.

Семінаристи-місіонери так описують свої враження від поїздки: "Ми допомагали владиці Михайлу Бубнію, екзарху Одеському, і отцям катедрального храму в приготуванні до великого свята Воскресіння Христового. Ми прислуговували, співали, готували пасхальні кошики для наших воїнів та разом з капеланами УГКЦ відвідували їх, звіщаючи велику радість Христового Воскресіння. Нам було дуже приємно чути, як в храмі всі моляться вголос. Нас також здивувало те, що більшість парафіян знають церковні наспіви, гласи тощо. Крім цього ми мали можливість гарно відпочити і водночас побачити місто. Одеса, направду, дуже нагадувала нам Львів".

Семінаристи висловлюють щиру подяку ректорату семінарії, а також духівнику братства «Введення в храм Пресвятої Богородиці» владиці Григорію Комару за надану можливість відвідати місійні терени. Окрему подяку складають о. Руслану, о. Ігору, о. Олександру, протодиякону Назару та пану Степану за теплий прийом і безцінний досвід. "Завдяки Вашій гостинності ми почували себе як вдома", - оповідають хлопці.

Підписуйтесь ✅ і стежте за фото- і відео-матеріалами тут:
~ FACEBOOK: https://www.FACEBOOK.com/dds.edu.ua/
~ INSTAGRAM: https://www.INSTAGRAM.com/ddseminaria/
~ YOUTUBE: https://www.YOUTUBE.com/channel/dseminaria/
~ TWITTER:https://TWITTER.com/dds_ua